Tijdens de Nintendo Treehouse presentatie is Metroid Prime 4 aangekondigd.

Naast een groot cijfer vier en het logo van de Screw Attack in een nebula is er echter nog helemaal niets bekend gemaakt over de nieuwe game in de reeks. Metroid Prime 3: Corruption is in 2007 uitgekomen voor de Nintendo Wii.

Voor meer informatie over de beurs, neem je een kijkje in ons E3 2017 nieuwsoverzicht.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content