Horizon: Zero Dawn - The Frozen Wilds onthuld

IJskoude rillingen.

Sony onthult Horizon: Zero Dawn - The Frozen Wilds tijdens diens E3 2017-persconferentie.

Door middel van een trailer maakt de uitgever bekend dat Guerilla Entertainments laatste game downloadbare content krijgt. In de trailer wordt vooral de nadruk gelegd op een sneeuwlandschap. Eveneens is hoofdpersonage Aloy te zien, die op zoek is naar antwoorden.

Volgens Sony en Guerilla lanceert The Frozen Wilds dit jaar nog. Horizon: Zero Dawn kwam eerder dit jaar exclusief voor de PlayStation 4 uit. Carl zijn Horizon: Zero Dawn review lees je hier nog eens.

Voor meer E3 2017 informatie check je ons handige overzicht.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier  |  marshalldejong

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread