Hyperkin brengt de originele Xbox controller opnieuw uit voor de pc en Xbox One.

De controller heeft dezelfde grootte en knoppenlayout als de oorspronkelijke 'Duke' controller voor de Xbox. Hier zijn de menuknoppen van de Xbox One aan toegevoegd. Het Xbox logo in het midden wordt nu geanimeerd op een LCD-scherm getoond.

De controller heeft een kabellengte van bijna 3 meter, die bovendien los te koppelen is. De prijs is nog niet bekend, maar de controller komt tijdens de feestdagen van dit jaar in een gelimiteerde opgave uit.

Tijdens de Microsoft E3 persconferentie is aangekondigd dat originele Xbox games naar Xbox backwards compatibility komen. Meer E3 2017 nieuws vind je in ons handige overzicht.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content