Tijdens de E3 2017 persconferentie van Bethesda is Creation Club aangekondigd. Deze mod service biedt een collectie aan nieuwe content voor Fallout 4 en Skyrim.

De nieuwe content wordt zowel door Bethesda Games Studios als derde partijen ontwikkeld. De inhoud van de Creation Club is betalend, waarbij de ontwikkelaars een deel van de inkomsten verdienen.

Bethesda cureert alle content zodat deze compatibel zijn met de originele games, officiŽle add-ons en achievements. Gebruikers kopen mods met Creation Credits, waarvoor betaald moet worden.

De officiŽle Creation Club-site vermeldt uitdrukkelijk dat de dienst de gratis manieren om mods te downloaden en installeren niet vervangt. Reeds bestaande content wordt niet met terugwerkende kracht betaald gemaakt.

Creation Club lanceert in de zomer van 2017 op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Wil je geen enkel nieuwtje van de E3-beurs missen? Check dan ons handig overzicht van alle E3 2017 info.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Meer artikels van Bruce Vandeweyer

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Fallout 4 walkthrough en guide

Onze complete Fallout 4 walkthrough en gids van alle main quests en side quests.

Fallout 4 - Bobblehead locaties

Verhoog je stats met alle 20 Bobbleheads.