EA Sports heeft de nieuwe gameplay-elementen in FIFA 18 toegelicht. Dat heeft de ontwikkelaar tijdens de Electronic Arts E3 2017-persconferentie gedaan.

Zo is om te beginnen de besturing van de spelers verbeterd. Dankzij real motion player technology zijn animaties en bewegingen van de topspelers persoonlijker. Ook is het dribbelen accurater.

Daarnaast zijn er nieuwe bewegingen en afmaakanimaties die voor meer variatie bij het afronden moeten zorgen. De nieuwe voorzetbesturing geeft je meer opties wanneer je de bal in het zestienmetergebied wilt krijgen.

Op het gebied van tactiek zijn er nieuwe speelstijlen, zoals het tiki-taka voetbal of pressievoetbal. Door de verbeterde positionering van spelers krijg je meer tijd en ruimte om het spel te lezen.

Tot slot benadrukt EA Sports meer sfeer in het stadion te willen creŽren. Dat gebeurt aan de hand van authentieke weersomstandigheden tot aan meer interactie met het publiek.

De FIFA 18 release is op 29 september 2017. De voetbalgame komt op de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Switch, Xbox 360 en Xbox One uit. Hier lees je alle FIFA 18 info die we tot nu toe weten.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Meer artikels van Yvo Kieviet

Reacties (3)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

FIFA 18 World Cup ratings - De beste WK-spelers gerangschikt op overall rating

Wie zijn de beste spelers voor je FIFA 18 FUT World Cup team?

FIFA 18 Ultimate Team Transfers - Spelers kopen en verkopen

Zo bespeel je als een echte speculant de transfermarkt.

FIFA 18 Ultimate Team Coins - Snel en gratis geld en munten verdienen

Je hebt nooit geld genoeg bij het bouwen van je droomteam.

FIFA 18 Ultimate Team - Speler lenen, contract verlengen en aanpassen

Zo behandel je de individuele talenten in je team.