Uitgever Electronic Arts maakt bekend dat Star Wars Battlefront 2 in de herfst een multiplayer bta krijgt. Iedereen die de game vooraf bestelt, krijgt eerder toegang.

Daarnaast krijg je ook een Epic Lightsaber Mastery Star Card voor Yoda zolang de voorraad strekt. Verder heb je toegang tot The Last Jedi outfits voor Kylo Ren en Rey plus direct de beschikking over zes Star Cards.

Voor Kylo Ren is dat Power Reach en Solid Freeze. Bij Rey krijg je Far Sight en Deep Mind. Verder heb je Enhanced Auxiliary Power en First Order Ship Upgrade bij de Starfighters. Je beschikt ook over nieuwe Millennium Falcon met verbeterde geluiden en een ander uiterlijk.

De Electronic Arts E3 persconferentie start op zaterdag 10 juni om 21:00 uur Nederlandse tijd. Star Wars Battlefront 2 komt op 17 november uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Alle Star Wars Battlefront 2 informatie lees je op de site.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Meer artikels van Johnny van Spronsen

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content