Ontwikkelaar Niantic laat weten dat Pokémon GO deze zomer legandarische Pokémon krijgt. De precieze release van de nieuwe content is nog onbekend.

Eerder dook al het gerucht op dat er deze zomer legendarische Pokémon aan Pokémon GO worden toegevoegd. Niantic-topman Mathieu de Fayet laat in een interview met de Braziliaanse krant O Globo ook weten dat Pokémon GO PvP battles krijgt.

Tijdens het interview meldt de topman onder andere dat Niantic veel geld heeft verdiend dankzij deals met McDonalds in onder andere Japan. Zo heeft het bedrijf onder andere Pokéstops en Gyms in bepaalde restaurants van de keten geďnstalleerd.

"Partners betalen 0,15 dollar per bezoeker van de Gym of Pokéstop. In Japan hebben de deelnemende McDonalds-restaurants dagelijks meer dan 2000 klanten aangetrokken", aldus Niantic.

Pokémon GO is vorig jaar uitgebracht voor iOS- en Android-apparaten. Op de site vind je informatie over de Gen 2 Pokémon in Pokémon GO.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Meer artikels van Mathijs Proos

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Pokémon Go Trading - Pokémon ruilen met je vrienden

Alles wat je over Trading in Pokémon Go moet weten.

Pokémon Go Kanto Week Event - bonussen, starttijd, eindtijd en alles wat we weten

Alles wat we weten over het Pokémon Go Kanto Week evenement.

Pokemon Go types: een overzicht van alle zwaktes en sterktes

Een overzicht van welke Pokémon types zwak of sterk zijn tegen andere Pokémon types in Pokémon Go