Een Assassin's Creed T-shirt heeft mogelijk de identiteit van het hoofdpersonage van Assassin's Creed: Origins onthuld.

Het onderstaande shirt toont een historische figuur genaamd Ba Yek, met een typische Assassin's kap. In de rechter onderhoek zie je het Assassin's Creed-logo gecombineerd met een Oog van Horus. De achtergrond van de tekening symboliseert een scarabee.

ac-shirt

Het T-shirt lijkt aan te sluiten bij de geruchten dat Assassin's Creed: Origins zich in het oude Egypte afspeelt. De release van de game is nog niet officieel onthuld. Ubisoft heeft nog geen officiŽle informatie over de nieuwe Assassin's Creed getoond.

In ons uitgebreide overzicht van alle Assassin's Creed: Origins informatie lees je wat we over de game weten. Of bekijk het onderstaande filmpje waarin Sander en Jasper bespreken hoe een Assassin's Creed game in Egypte de serie kan beÔnvloeden.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Meer artikels van Bruce Vandeweyer

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content