Nintendo: 'we zijn ge´nteresseerd in een nieuwe Advance Wars'

Maar...  

In een interview met Eurogamer.net spreekt Nintendo-medewerker Hitoshi Yamagami de interesse uit om een nieuwe Advance Wars-game te maken.

"Ik ben persoonlijk erg enthousiast over het voorstel om een nieuwe Advance Wars te maken. Het is in een game als Advance Wars echter lastig om relaties tussen personages te bedenken, zeker in vergelijking met de Fire Emblem-reeks."

"Ik heb daarnaast ook niet echt een duidelijk idee over de setting van een eventuele nieuwe Advance Wars-game.", aldus Yamagami.

Ontwikkelaar Intelligent Systems toont eveneens interesse in het maken van een volgende Advance Wars-titel. "Een deel van de staf is enthousiast over het maken van een nieuwe Advance Wars."

1

"Als we de kans krijgen om een nieuwe game te maken, dan heb ik daar zelf ook zeker interesse in!", aldus producent Masahiro Higuchi.

Advance Wars is een reeks strategische RPG's waarin legers het met moderne wapens tegen elkaar opnemen. De laatste game in de reeks is in 2008 uitgebracht voor de Nintendo DS.

Intelligent Systems is tevens ontwikkelaar van de Fire Emblem-games. Zo bracht de studio onlangs Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia uit. Bert zijn Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia review lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

PES verliest licentie voor AC Milaan en Inter Milaan

Geen officiŰle namen en gelijkenissen meer in PES 2021

Skater XL krijgt drie door de community ontwikkelde levels

Met grafische verbeteringen door de ontwikkelaars.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 krijgt nieuwe skaters

Pro skaters rollen het skatepark binnen.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread