Blizzard heeft op zijn Overwatch-blog een nieuw in-game nieuwsartikel geplaatst, dat verwijst naar nieuwe content voor de first-person shooter.

Het nieuwsbericht verwijst naar de Horizon Lunar Colony, waar een aantal jaren geleden een ongeval heeft plaatsgevonden. Op de basis werd er geŽxperimenteerd op gorilla's. Tijdens het incident zijn twee gorilla's ontsnapt, Winston en Hammond.

horizon

Het nieuwsartikel bevat ook een kaart van de Colony, dat suggereert dat deze map toegevoegd wordt aan de game. Tijdens de Overwatch Anniversary livestream sprak Jeff Kaplan al over maandelijkse nieuwe content, waaronder maps en een 'nieuwe held aan de horizon'.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content