Uitgever NIS America onthult dat Ys 8: Lacrimosa of Dana vanaf 15 september in Europa verkrijgbaar is. De actie-RPG lanceert dan voor de PlayStation 4 en de PlayStation Vita. De Vita-versie is sinds juli 2016 uit in Japan, de PlayStation 4-versie sinds afgelopen februari.

De PlayStation 4-variant van Ys 8 draait op 60 frames per seconde, de PlayStation Vita-versie op 30 frames per seconde. Voor beide is een Limited Edition aangekondigd, met dezelfde inhoud. Voorlopig wordt deze enkel aangeboden in de webshop van NIS America.

De Limited Edition omvat naast de game ook een hardcover boek, de soundtrack op cd, een extra artbook, een poster en twee boekensteunen. Deze editie wordt aangeboden voor 99,99 dollar.

1

Ook in Ys 8 speel je als de roodharige Adol, die dit keer gestrand is op Seiren Island. Net als in de vorige recente Ys-games heb je daarbij twee teamleden ter beschikking, waar je tijdens de gevechten vrij tussen kunt wisselen.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Meer artikels van Randolf Bouwma

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content