Tijdens de Destiny 2-livestream zijn de werelden bekendgemaakt waar je naartoe reist.

Op Aarde vecht je in de European Dead Zone, waar de mensheid een kamp heeft opgezet. Titan is de maan van Saturnus en tevens de plek waar Commander Zavala naartoe gevlucht is. Er is geen land op de planeet, alles staat onder water. Je vecht op boorplatforms en onderzoekslaboratoria.

io
De maan Io

Io is de maan van Jupiter, de laatste plek waar de Traveler is geweest en waar je Aikora kunt vinden. Deze zwafelrijke planeet is een heilige plaats voor Guardians. Cayde 6 is op Nessus te vinden, waar mechanische monolieten het landschap bekleden.

Je hoeft niet langer in een baan om de planeet te gaan om naar nieuwe locaties te reizen. Zo wil Bungie ervoor zorgen dat je sneller in de actie kunt springen.

Tijdens de livestream zijn is tevens Destiny 2 gameplaygetoond.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content