Hearthstone update laat je decks delen

Ook questen samen met je vrienden.

Een nieuwe patch voor Hearthstone maakt het mogelijk om kaartdecks te importeren en exporteren. Daarnaast is het binnenkort ook mogelijk om quests te voltooien door tegen je vrienden te spelen.

Vorig jaar was er al een Friendly Feud evenement voor de game dat je samen met je vrienden kon spelen. Volgens Blizzard kwam hier veel positieve feedback op, waardoor nu is besloten om dit concept te introduceren voor alle quests in de game.

12

De optie om decks te delen maakt het mogelijk om de samenstelling van je deck te exporteren als een tekstfile. Spelers die alle benodigde kaarten bezitten, kunnen dit tekstfile nadien importeren om zelf met dat deck aan de slag te gaan.

Volgens Blizzard Entertainment lanceert de update binnen enkele weken. Eerder deze maand maakte de ontwikkelaar bekend dat Hearthstone 70 miljoen geregistreerde gebruikers heeft.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Dying Light 2 release uitgesteld

Naar wanneer nog onbekend.

Survival horror game Summerford aangekondigd

Spirituele opvolger voor Resident Evil, Silent Hill en Alone in the Dark?

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread