Alan Wake vanaf 15 mei niet meer te koop

Dit weekend nog met 90 procent korting verkrijgbaar.

Remedy Entertainment maakt bekend dat de digitale versie van Alan Wake vanaf 15 mei niet meer op Steam en in de Xbox Games Store te koop is. Dit vanwege muzieklicenties die niet vernieuwd zijn. De standalone uitbreiding American Nightmare blijft wel verkrijgbaar. Op de Xbox One is de Xbox 360-versie te spelen via backwards compatibility.

Tussen 13 en 15 mei aanstaande geldt een prijsdaling van 90 procent, althans op Steam. Gezien de game standaard 27,99 euro kost, is de game dit weekend voor zo'n drie euro aan te schaffen. Ook na 15 mei blijft de game dan gewoon speelbaar, wat ook geldt voor iedereen die Alan Wake in het verleden al eens heeft gekocht.

De korting geldt ook voor American Nightmare en alle overige DLC. Alan Wake lanceerde in 2010 voor de Xbox 360 en in 2012 voor de pc. In de horror-shooter versla je vijanden niet alleen met vuurwapens, maar ook met je zaklamp. De game speelt zich af in Bright Falls, een setting die dikwijls wordt vergeleken met de tv-serie Twin Peaks.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

The Last of Us: Part 2 heeft geen multiplayer

Maar wordt in de toekomst wel afzonderlijk uitgebracht.

The Last of Us: Part 2 releasedatum aangekondigd

Inclusief nieuwe gameplaytrailer.

Blair Witch aangekondigd

De game van de reboot van de film.

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread