Gerucht: volgende Far Cry heeft een Wild West-setting

Revol-vergezocht?  

De volgende Far Cry-game speelt zich mogelijk in het Wilde Westen af. Het gerucht is ontstaan na uitspraken van producent Jeff Guillot in de Great Falls Tribune.

In een reportage van de nieuwssite wordt gemeld dat Guillot in de Amerikaanse staat Montana aan een live-action trailer voor een nog onaangekondigde game heeft gewerkt. Volgens Guillot lanceert het 'vervolg in een bestaande reeks' in september.

1

Het gerucht gaat dat de opnames mogelijk met Red Dead Redemption 2 te maken hebben. Guillot werkte in het verleden echter al voor verschillende Ubisoft-titels. Zo was hij betrokken bij de reclamecampagnes voor Driver, Red Steel 2 en verschillende Rabbids-games.

Ubisoft stuurde in 2015 tevens een enquete rond waarin werd gevraagd naar de beste setting voor een nieuwe Far Cry-game. Een van de opties was 'een game in de Spaghetti Western-stijl die zich in de 19e eeuw afspeelt.'

Ubisoft heeft nog niet op de geruchten gereageerd. Vorige week dook ook al het gerucht op dat Ubisoft aan een Mario en Rabbids RPG werkt. De studio organiseert volgende maand een eigen E3-persconferentie.

Advertentie

Ga naar comments (2)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Sony: 'PS5 games zijn niet speelbaar op PS4'

Maar laat PlayStation 4 voorlopig niet in de steek.

Metro Redux aangekondigd voor Google Stadia

Service neemt apocalyptische vormen aan.

Eerste nieuwe wapens Warzone Season 4 bekend

Wat je al niet leert uit een trailer.

Verder op de site...

Metro Redux aangekondigd voor Google Stadia

Service neemt apocalyptische vormen aan.

Sony: 'PS5 games zijn niet speelbaar op PS4'

Maar laat PlayStation 4 voorlopig niet in de steek.

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread