Online circuleert sinds kort een afbeelding van Assassin's Creed: Origins, het volgende deel in de Assassin's Creed-serie. Verschillende bronnen bevestigen tegenover het Britse Eurogamer dat het beeld in kwestie echt is.

De foto kent zijn oorsprong op Reddit. Het beeld toont een monitor waarop de game draait. Een man vaart met zijn boot door Egyptische wateren, met een schild en een pijl en boog op zijn rug. Ook een missiedoel is zichtbaar, inclusief waypoint.

1

Geruchten dat Assassin's Creed: Origins zich in Egypte afspeelt, doen al langer de ronde. Boten speelden een belangrijke rol in Assassin's Creed: Black Flag en Assassin's Creed: Rogue, maar niet in het daaropvolgende Unity en Syndicate.

Sinds de eerste Assassin's Creed-game lanceerde er ieder jaar een nieuw deel. Na Assassin's Creed: Syndicate uit 2015 kwam daar verandering in, waardoor er voor 2016 geen vervolg uitkwam. Origins zou later dit jaar moeten lanceren voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Ubisoft gaat niet op de geruchten in. Begin dit jaar draaide er overigens nog wel een Assassin's Creed-film in de bioscoop.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Meer artikels van Randolf Bouwma

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

AanraderAssassin's Creed Syndicate review

Cor blimey guvnah, quite charming indeed!

Assassin's Creed Syndicate - Secrets of London, Aegis Outfit

Vind alle Geheimen van Londen muziekdozen en open Michael Reuge's Vault om The Aegis te bemachtigen.

Assassin's Creed Syndicate Walkthrough

100% synchronisatie in alle sequenties en missies.