De prijs van Call of Duty: Black Ops 3 - Zombies Chronicles is bekend. Uitgever Activision laat weten dat het pakket alleen digitaal voor 29,99 euro beschikbaar is.

Tijdens de Call of Duty: Black Ops 3 - Zombies release aankondiging liet Treyarch-studiohoofd Jason Blundell weten dat het pakket 'liefdevolle fan-service is.'

Eerder raakte de complete lijst met Zombies maps voor Call of Duty: Black Ops 3 - Zombies Chronicles bekend. In totaal zijn er acht klassieke maps volledig opnieuw gemaakt.

Bij aankoop krijg je als bonus twintig flesjes Divinium, twee nieuwe GobbleGums en een exclusieve Zombies Pack-a-Punch Weapon Camo. Iedereen die vooraf de PlayStation-versie bestelt, krijgt tevens een Zombies-thema voor de console.

Call of Duty: Black Ops 3 - Zombies Chronicles komt op 16 mei uit op de PlayStation 4. De pc- en Xbox One-versies volgen een maand later.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Meer artikels van Johnny van Spronsen

Reacties (1)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content