Halo Wars: Definitive Edition lanceert op 20 april als standalone op de pc en de Xbox One. Dat meldt uitgever Microsoft.

De verbeterde versie van de RTS was tot dusver alleen verkrijgbaar als onderdeel van de Halo Wars 2: Ultimate Edition-bundel. Multiplayer tussen de Steam-versie en de Windows Store-versie van de game wordt niet ondersteund.

Halo Wars: Definitive Edition heeft verbeterde graphics en geluidseffecten ten opzichte van het origineel. De game ondersteunt bovendien 4K-beeldschermresoluties op Windows 10. De Definitive Edition heeft ook extra achievements en bevat alle DLC voor Halo Wars.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Bert Van der Hoogerstraete

Bert Van der Hoogerstraete

Taalwachter

Bert is een goedhartige kerel, zolang hij geen taalfouten ruikt. Zijn vrije tijd besteedt hij aan het poetsen van de schedels van redactieleden die ooit een dt-fout hebben gemaakt. Vindt de Game Boy Advance nog steeds de beste console ooit.

Meer artikels van Bert Van der Hoogerstraete

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content