Tijdens de Nintendo Direct livestream van 12 april is de releasedatum van Splatoon 2 bekendgemaakt. De game komt op 21 juli uit.

Nintendo heeft ook de Salmon Run modus aangekondigd. In deze PvE modus verzamel je Power Eggs met je team van vier spelers. Je vecht tegen gemuteerde zalm, die de eieren laten vallen nadat ze verslagen zijn. De eieren zijn vervolgens in te wisselen voor beloningen.

Er zijn ook nieuwe amiibo aangekondigd van Inkling Boy, Inkling Girl en Inkling Squid. Deze komen op dezelfde dag als de game uit. Je kunt gepersonaliseerde outfits op de amiibo opslaan en meenemen als je de game bij je vrienden speelt. De game werkt tevens met alle andere Splatoon-amiibo.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth