Naughty Dog maakt vandaag bekend dat Uncharted: The Lost Legacy vanaf 23 augustus verkrijgbaar is voor de PlayStation 4. De prijs is vastgesteld op 39,99 euro. Wie reeds de Uncharted 4: A Thief's End Digital Deluxe Edition heeft gekocht, krijgt de game gratis.

De onlangs aangekondigde PS2 Classics-versie van Jak and Daxter: The Precursor Legacy is een pre-order bonus bij deelnemende, niet nader genoemde winkels. In de PlayStation Store krijg je er het Uncharted: The Lost Legacy-thema bij.

The Lost Legacy begon als een singleplayer-uitbreiding voor Uncharted 4, maar is uitgegroeid tot een losse game. Hierin zoeken Chloe en Nadine in India naar de Tusk of Ganesh. Uncharted-hoofdrolspeler Nathan Drake blijft buiten spel. Volgens de ontwikkelaar is zijn verhaal afgerond in Uncharted 4, en daarom doet hij niet mee in The Lost legacy.

Bekijk hierboven de nieuwste trailer, die vandaag ook door Naughty Dog onthuld is.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Meer artikels van Randolf Bouwma

Reacties (1)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content