Minecraft krijgt een premium winkel

Met mods van bekende content creators.

Minecraft krijgt een premium winkel waar je echt geld betaalt voor mods van bekende content creators.

Vooralsnog is deze winkel gepland voor mobiele telefoons en de Windows 10-versie van de game. De feature wordt geïntroduceerd wanneer de 1.1 Discovery update lanceert. De console- en Javaversies van de game blijven onaangetast.

In de winkel wordt het werk van Blockception, Blockworks, Eneija Silverleaf, Imagiverse, Noxcrew, Polyamps, qwertyuiop The Pie, Razzelberry Fox en Sphax verkocht, plus een assortiment adventure maps, texture packs en minigames. Deze koop je met Minecraft Coins.

Minecraft Coins zijn een premium munteenheid, en volgens voorwaardelijke prijzen van Microsoft betaal je 1,99 dollar voor 300 munten tot maximaal 9,99 dollar voor 1720 munten. Meer dan vijftig procent van de opbrengst gaat naar de maker van de content.

Microsoft werkt momenteel ook aan een mogelijkheid om aankopen te laten gelden op meerdere apparaten, via je Xbox Live-account. Momenteel koop je de content echter voor één apparaat.

De consoleversies van Minecraft krijgen ook geregeld nieuwe toevoegingen. Zo is onlangs de Minecraft Glide minigame toegevoegd.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob  |  Lethsrock

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Deze games komen in december naar Xbox Game Pass

Met onder andere Halo Infinite en Stardew Valley.

Scenario's toegevoegd aan De Sims 4

Geld verdienen en opnieuw verliefd na een breuk.

PlayStation Plus games van november gelekt

Met onder andere Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread