UPDATE: Blizzard heeft het Uprising Event voor Overwatch officieel onthuld. Het evenement loopt van 11 april tot 1 mei.

Oorspronkelijk bericht: Op het Franse PlayStation-YouTubekanaal is een trailer voor Overwatch gelekt. Daaruit blijkt dat er van 11 april tot 1 mei mogelijk een nieuw PvE-evenement genaamd Insurrection in de game plaatsvindt.

De trailer toont Reinhardt, Tracer, Torbj÷rn en Mercy die het in de straten van King's Row opnemen tegen hordes robots. Vermoedelijk lijkt het nieuwe evenement op de Junkenstein's Revenge-modus die vorig jaar tijdens Halloween beschikbaar was.

Daarnaast toont de trailer ook nieuwe skins voor een aantal personages. Zo krijgen de vier hoofdpersonages de outfit die ze droegen toen ze deel uitmaakten van Overwatch. Ook voor onder andere Widowmaker, Genji en Orisa komen er mogelijk nieuwe outfits.

Overwatch lanceerde in mei vorig jaar. Hier lees je nog eens Yvo's review van Overwatch.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck