Xbox Scorpio - Het einde van traditionele consoles?

iBox?

De Xbox: Project Scorpio onthulling maakt heel wat reacties los op de redactie. Sander, Bert, Bruce en Jasper gaan dieper in op de Xbox Scorpio specs en stellen zichzelf enkele belangrijke vragen. Wat betekent deze aankondiging voor de toekomst van consoles in het algemeen? Waar zijn de games? En vooral, wie is er nu al enthousiast over de Scorpio en waarom?

Meer over Project Scorpio weten, maar niet echt thuis in al de technologische termen? Lees dan: De nieuwe Xbox Scorpio hardware simpel uitgelegd

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread