Nieuwe historische Total War-game in de maak

Creatieve ontwikkeling.

Ontwikkelaar The Creative Assembly werkt aan een nieuwe historische Total War-game. De game speelt zich af in een historisch tijdperk dat nog niet behandeld is.

De productie is volgens de studio 'flink op gang'. De ontwikkelaar maakte het nieuws bekend na de aankondiging van Total War: Warhammer 2 . Volgens The Creative Assembly werken meerdere teams binnen de studio aan verschillende games.

De Total War-reeks staat bekend om zijn historische setting, met titels als Total War: Attila en Total War: Rome 2. Vorig jaar bracht de studio echter ook Total War: Warhammer uit. Onze Total War: Warhammer review lees je hier nog eens.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

MariŽlle Salh

MariŽlle Salh

Redacteur

MariŽlle houdt van games die tot de verbeelding en de hersenen spreken, hoe fantastischer en diepgaander hoe beter. Is momenteel een gekwelde Mercy main en heeft als levensdoel "het verhaal van Kingdom Hearts snappen".

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread