Je weet dat we bij Eurogamer Benelux niet graag op de zaken achterlopen. Daarom hebben we besloten dat het hoog tijd was om een eigen Instagram-account aan te maken. Je vindt je favoriete gamewebsite terug onder de naam eurogamerbenelux.

We brengen je ook via Instagram natuurlijk graag op de hoogte van belangrijk nieuws, uitstekende games of andere in het oog springende gebeurtenissen. Maar dat neemt niet weg dat er af en toe ook eens een gekke gif of maf filmpje passeert.

We zijn al enkele dagen actief, dus neem vooral eens een kijkje en laat ons weten wat je ervan vindt.

Als je trouwens echt dacht dat Eurogamer Benelux een nieuw uiterlijk kreeg, dan ben je eraan voor de moeite. Iets met april en vissen.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Bert Van der Hoogerstraete

Bert Van der Hoogerstraete

Taalwachter

Bert is een goedhartige kerel, zolang hij geen taalfouten ruikt. Zijn vrije tijd besteedt hij aan het poetsen van de schedels van redactieleden die ooit een dt-fout hebben gemaakt. Vindt de Game Boy Advance nog steeds de beste console ooit.

Meer artikels van Bert Van der Hoogerstraete

Reacties (2)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content