Gerucht: 8-Bit Bayonetta verwijst naar pc-versie Bayonetta

Let's dance boys!

In de gratis Steam-game 8-Bit Bayonetta zitten mogelijk verwijzingen naar meer Bayonetta-gerelateerd nieuws, waaronder een pc remake van de eerste game.

Sega bracht de gratis minigame dit weekend uit, waarschijnlijk als 1 aprilgrap. De game bevat achievements die aanwijzingen bevatten naar een teaser site op Sega.com. De site bevat een timer die aftelt naar 11 april.

Op de achtergrond van de website wordt een oude promo-afbeelding van Bayonetta gebruikt; om deze reden wordt een pc port van Bayonetta mogelijk geacht. Of dit nieuws ook betrekking heeft op Bayonetta 2 is niet bekend.

Bayonetta is in 2010 uitgebracht voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. Opvolger Bayonetta 2 is in 2014 exclusief voor de Wii U uitgebracht. Ontwikkelaar PlatinumGames is tevens verantwoordelijk voor NieR: Automata.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (2)

Over de auteur

Nick Jansen

Nick Jansen

Redacteur

Fervent gamer van zoín beetje elk platform; het tijdperk speelt geen rol. Probeert in het slechte het goede te vinden (en er eventueel om te lachen). Houdt van synthesizermuziek, neon, laserstralen, cassettes, VHS en slechte oneliners. Heeft geen haast met het aanschaffen van het allernieuwste op de markt, maar pluist liever het verleden uit; op zoek naar originele en gewaagde titels met vernieuwende ideeŽn.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread