roadmap

Ontwikkelaar Ubisoft laat weten dat het DLC-plan voor Watch Dogs 2 wordt aangepast. De No Compromise DLC ondergaat enkele veranderingen.

Zo wordt de verzameling online modi genaamd Showdown uit No Compromise geknipt en als gratis update aangeboden. Om voor dat verlies te compenseren, krijgt No Compromise nieuwe outfits, voertuigen, non-lethal wapens en time trials.

Ubisoft wil niet dat de multiplayer opgesplitst wordt in spelers die Showdown wel en niet hebben. Daarom maakt de ontwikkelaar de uitbreiding voor iedereen beschikbaar.

"We willen dat iedereen Showdown kan spelen", zegt Watch Dogs 2-producent Kris Young. "Meer spelers betekent een leukere uitdaging, betere matchmaking en een gezondere en actievere community."

In Showdown nemen twee teams van twee spelers het tegen elkaar op in drie competitieve matches: Steal the HDD, Doomload en Erase/Protect the Servers. De matches vinden plaats op een van vijftien locaties.

Showdown lanceert op 17 april als gratis update voor Watch Dogs 2 op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De No Compromise DLC lanceert op 18 april op de PlayStation 4, en op 18 mei op de pc en Xbox One.

Daarnaast wordt het in juni mogelijk om met een groep van vier spelers de stad te verkennen en aan activiteiten deel te nemen.

Neem zeker nog eens een kijkje naar Carl zijn Watch Dogs 2 review.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Bert Van der Hoogerstraete

Bert Van der Hoogerstraete

Taalwachter

Bert is een goedhartige kerel, zolang hij geen taalfouten ruikt. Zijn vrije tijd besteedt hij aan het poetsen van de schedels van redactieleden die ooit een dt-fout hebben gemaakt. Vindt de Game Boy Advance nog steeds de beste console ooit.

Meer artikels van Bert Van der Hoogerstraete

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Meest recent

VideoTrailer: zes minuten debuutgameplay Bloodborne

Kenmerkt zich door duidelijke Souls-invloeden.

Sim City 5 concept art gelekt

Eiiiiinnnndddeeellllliiiijjjjkkk!

Borderlands 2 heeft Steamworks

Hoera voor Steam Achievements!

Blizzard laat 600 mensen afvloeien

90% van ontslagenen werken niet in game ontwikkeling.

Advertentie