World of Warcraft Patch 7.2 introduceert nieuwe Broken Shore events

Lanceert volgende week

Blizzard brengt op 28 maart patch 7.2 uit voor World of Warcraft: Legion. De update introduceert nieuwe content in The Broken Shore.

The Broken Shore was eerder al beschikbaar als onderdeel van World of Warcraft: Legion. Blizzard voegt nu een solomissie toe waarin je de Burning Legion wegdrijft. De missie eindigt met een gevecht tegen de Dreadlord Mephistroth.

De patch introduceert tevens een aantal nieuwe World Quests, een nieuwe reeks Class Hall Quests en nieuwe World Encounters met Sentinax, het vlaggenschip van de Burning Legion. De complete World of Warcraft patch 7.2 notes bevatten meer informatie over de features.

World of Warcraft: Legion is de zesde uitbreiding voor World of Warcraft. In onze World of Warcraft: Legion review is te lezen wat de meest recente expansion aan de MMORPG-reeks toevoegt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

MariŽlle Salh

MariŽlle Salh

Redacteur

MariŽlle houdt van games die tot de verbeelding en de hersenen spreken, hoe fantastischer en diepgaander hoe beter. Is momenteel een gekwelde Mercy main en heeft als levensdoel "het verhaal van Kingdom Hearts snappen".

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread