inXile-baas Brian Fargo stopt na Wasteland 3

Tijd voor pensioen. 

InXile-baas Brian Fargo is van plan om na de release van Wasteland 3 met pensioen te gaan. De lancering van de game staat gepland voor 2019.

Fargo is sinds 1983 onderdeel van de game-industrie, toen hij Interplay Productions stichtte. Eén van Interplay's populairste reeksen was Fallout, die inmiddels eigendom is van uitgever Bethesda. Fargo verliet Interplay in 2002 en stichtte toen InXile Entertainment.

Fargo: "Wasteland 2 en Torment zijn goed gelukt. The Mage's Tale's krijgt geweldige buzz. The Bard's Tale 4 ziet er spectaculair uit. Wasteland 3 bouwt verder op Wasteland 2. Het lijkt een goede tijd om het doek te laten vallen."

In onze Wasteland 2 review en Torment: Tides of Numeria Review is te lezen wat wij van de nieuwste twee games van de studio vonden.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

MariŽlle Salh

MariŽlle Salh

Redacteur

MariŽlle houdt van games die tot de verbeelding en de hersenen spreken, hoe fantastischer en diepgaander hoe beter. Is momenteel een gekwelde Mercy main en heeft als levensdoel "het verhaal van Kingdom Hearts snappen".

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread