Battlefield 1 krijgt vier nieuwe wapens

Voor elke klasse ťťn. 

Battlefield 1 krijgt binnenkort een update met vier nieuwe wapens. De nieuwe wapens zijn varianten op bestaande wapens.

Het betreft de Hellriegel 1915 Defensive voor Assault, de Selbstlader 1906 Sniper voor Medic, de Huot Automatic Optical voor Support en de Martini-Henry Sniper voor Scout. Alle wapens zijn vanaf level 10 beschikbaar en hebben hun eigen voorwaarden voor ontgrendeling.

De Hellriegel 1915 Defensive is te verkrijgen door 25 kills te maken met AT Mines en 300 kills te maken met de Hellriegel 1915 Factory. Voor Selbstlader 1906 Sniper moet je 300 kills met de Selbstlader 1906 Factory Sniper maken en 25 kills met rifle grenades.

De voorwaardes voor de Huot Automatic Optical zijn 25 kills met Limpet Charges en 300 kills met de Huot Automatic Light Weight. De Martini-Henry Sniper komt vrij na 300 kills met de Martini-Henry Infantry en 25 kills met de bayonet charge.

Battlefield 1 is sinds eind vorig jaar speelbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een overzicht met informatie over de They Shall not Pass DLC voor Battlefield 1 lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

MariŽlle Salh

MariŽlle Salh

Redacteur

MariŽlle houdt van games die tot de verbeelding en de hersenen spreken, hoe fantastischer en diepgaander hoe beter. Is momenteel een gekwelde Mercy main en heeft als levensdoel "het verhaal van Kingdom Hearts snappen".

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread