OfficiŽle The Surge release bekend

De spirituele opvolger van Lords of the Fallen.

Ontwikkelaar Deck 13 onthult de releasedatum van The Surge. De game lanceert op 16 mei voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De Actie-RPG speelt zich af in een dystopische toekomst waarin de mensheid de natuurlijke bronnen van de wereld heeft uitgeput. Je neemt het in de game op tegen robots en technologisch verbeterde mensen.

Je maakt in The Surge gebruik van Exo Suits, een soort exoskeletten. Dankzij de Exo Suits kun je doelgericht de ledematen van je tegenstanders aanvallen. In onze The Surge preview lees je meer over dit systeem.

Ontwikkelaar Deck13 is bekend van de fantasy RPG Lords of the Fallen. Dit jaar vindt tevens de Lords of the Fallen 2 release plaats.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

MariŽlle Salh

MariŽlle Salh

Redacteur

MariŽlle houdt van games die tot de verbeelding en de hersenen spreken, hoe fantastischer en diepgaander hoe beter. Is momenteel een gekwelde Mercy main en heeft als levensdoel "het verhaal van Kingdom Hearts snappen".

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread