Injustice 2 krijgt een nieuw betaalmiddel. Dat heeft ontwikkelaar NetherRealm bevestigd. De nieuwe valuta heet Source Crystals, en moet met echt geld aangekocht worden.

Spelers kunnen de Source Crystals aan drie dingen uitgeven: Premiere Skins, Shaders voor bestaande skins en Transform Gear. Spelers kunnen met deze valuta alleen deze cosmetische artikelen kopen.

1

Premiere Skins zijn volledig nieuwe modellen voor bestaande personages. Ze veranderen het uiterlijk en de stem van het personage. Shaders zijn kleurvariaties voor de kostuums en wapens.

Met Transform Gear is het mogelijk een wapen in een ander wapen te veranderen terwijl de stats behouden blijven.

"We hechten waarde aan de community en we willen vooral eerlijk zijn; er zit geen pay-to-win model in Injustice 2," laat Ontwikkelaar NetherRealm weten. De studio benadrukt dat de Source Crystals vooral gebruikt kunnen worden om tijd te besparen.

Met behulp van de Source Crystals is het mogelijk voor een speler met een personage van level twintig een ander personage ook naar dit niveau te tillen. "Dit is echter compleet optioneel en zal geen invloed hebben op de gameplay en spelersprogressie," laat NetherRealm weten.

De Source Crystals zijn op de dag van de Injustice 2 release beschikbaar. De game komt op 16 mei uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Er is meer nieuws over Injustice 2. Zo werd onlangs DC Comics-held Firestorm in Injustice 2 onthuld.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Nick Jansen

Nick Jansen

Redacteur

Fervent gamer van zoín beetje elk platform; het tijdperk speelt geen rol. Probeert in het slechte het goede te vinden (en er eventueel om te lachen). Houdt van synthesizermuziek, neon, laserstralen, cassettes, VHS en slechte oneliners. Heeft geen haast met het aanschaffen van het allernieuwste op de markt, maar pluist liever het verleden uit; op zoek naar originele en gewaagde titels met vernieuwende ideeŽn.

Meer artikels van Nick Jansen

Reacties (3)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Injustice 2 komt naar de pc

Kwalitatieve port of puur onrecht?

5 opvallende gamereleases mei

Met onder meer Prey, Injustice 2 en Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia.