Guerilla games brengt patch 1.04 voor Horizon Zero Dawn uit. De volledige patch notes zijn te vinden op het PlayStation blog

De update lost problemen op die kunnen optreden bij main quests en side quests. Zo is het nu niet meer mogelijk voor Aloy om vast te zitten in haar sliding animatie. Ook is een probleem verholpen waarbij de muziek soms stopt met spelen.

Horizon Zero Dawn patch 1.04 is niet de eerste patch die de game krijgt. De Horizon Zero Dawn day one patch verbeterde de framerate.

ADVERTENTIE

Over de auteur

MariŽlle Salh

MariŽlle Salh

Redacteur

MariŽlle houdt van games die tot de verbeelding en de hersenen spreken, hoe fantastischer en diepgaander hoe beter. Is momenteel een gekwelde Mercy main en heeft als levensdoel "het verhaal van Kingdom Hearts snappen".

Meer artikels van MariŽlle Salh

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content