Dropshot-modus voor Rocket League aangekondigd

Gaat als een raket!

Rocket League krijgt op 22 maart een gratis nieuwe spelvariant genaamd Dropshot. De nieuwe modus bevat ook een nieuwe arena, genaamd Core 707.

In deze arena zijn breekbare tegels en elektrische ballen aanwezig. Via gaten in de breekbare vloer moeten spelers punten scoren. Iedere vloertegel kan twee keer worden geraakt alvorens deze wordt vernietigd.

Nieuw in deze modus is het bijhouden van de hoeveelheid schade die een speler kan aanrichten. Door de bal in de lucht te houden, richt deze meer schade aan als hij uiteindelijk een tegel raakt.

Naast de Dropshot-modus worden onder andere nieuwe prestaties, Rocket Trails en een nieuwe klasse toegevoegd. Vorige maand kreeg Rocket League nog PlayStation 4 Pro-ondersteuning.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nick Jansen

Nick Jansen

Redacteur  |  artcl0ud

Fervent gamer van zoín beetje elk platform; het tijdperk speelt geen rol. Probeert in het slechte het goede te vinden (en er eventueel om te lachen). Houdt van synthesizermuziek, neon, laserstralen, cassettes, VHS en slechte oneliners. Heeft geen haast met het aanschaffen van het allernieuwste op de markt, maar pluist liever het verleden uit; op zoek naar originele en gewaagde titels met vernieuwende ideeŽn.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread