Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Toekomstige content voor The Elder Scrolls: Legends onthuld

Game zit niet langer in bètafase.

Uitgever Bethesda Softworks laat weten dat The Elder Scrolls Legends de bètafase heeft verlaten. Later dit jaar krijgt de game bovendien twee uitbreidingen. Daarnaast zijn er ook versies van de game voor Android en iOS in de maak.

De game is een spin-off van de Elder Scrolls-reeks. De afgelopen zeven maanden was er al een open bèta van de titel speelbaar. De definitieve versie van de game is nu beschikbaar voor de pc.

Op 23 maart komt de game ook uit voor iPads, gevolgd door releases voor Android tablets en smartphones later dit jaar.

Ter ere van de release maakt Bethesda tevens bekend dat er een PVE-uitbreiding voor de game in de maak is, genaamd The Dark Brotherhood. Hierin speel je een dubbelagent die moet opklimmen in de rangen van de gelijknamige misdaadorganisatie.

Het avontuur speelt zich af in de aanloop naar de gebeurtenissen in The Elder Scrolls 5: Skyrim en bevat meer dan 25 missies en 40 nieuwe kaarten. The Dark Brotherhood lanceert op 5 april. Een tweede uitbreiding voor de game volgt later dit jaar.

Daarnaast krijgt de game de komende maanden ook een spectator mode en een toernooimodus genaamd Gauntlet. Voor concurrerend kaartspel Hearthstone is vorige week de Journey to Un'Goro-uitbreiding aangekondigd.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Elder Scrolls: Legends

Android, iOS, PS4, Xbox One, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties