Het is zondag en dat kan maar één ding betekenen: Robodino's!

Vandaag streamt Sander Horizon: Zero Dawn! Aloy trekt er als pas aangewezen Seeker op uit om de mysteries van de post-postapocalyptische wereld te ontdekken. Bert schuift aan, ook al zit hij met z'n hoofd bij die andere openwereldgame die pas is uitgekomen.

Zien we jou daar ook? Kom gezellig meechatten en laat het ons gerust weten als je iets specifieks wilt zien in de game!

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content