Creative Assembly werkt aan meerdere nieuwe Total War games

Totaal waar.

De ontwikkeling van verdere DLC content voor Total War: Warhammer is stopgezet. Ontwikkelaar Creative Assembly richt zich nu op twee stand-alone games in het Warhammer universum. Daarnaast is er ook een nieuwe historische game in de maak.

Vandaag lanceert de gratis Bretonnia DLC voor Warhammer: Total War. Volgens Creative Assembly betekent dit het eind van de 'old world content' voor de titel.

De ontwikkelaar werkt momenteel aan een eerste stand-alone uitbreiding voor de game, waarin ze willen focussen op nieuwe landen en nieuwe rassen. Nadien volgt nog een tweede uitbreiding om te trilogie te vervolledigen.

1A

Daarnaast werkt een ander team binnen Creative Assembly aan een nieuwe historisch geïnspireerde Total War game. Het tijdperk waarin deze zich afspeelt, is nog niet bekend. Wel onthult de ontwikkelaar dat de tijdsperiode nog niet eerder is gebruikt in de serie.

"Elke maand spelen meer dan 1,2 miljoen mensen Total War games, en de meesten hiervan spelen de oudere games. We zijn hen niet vergeten", aldus Creative Assembly.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Total War: Warhammer 3 releasedatum bekend

Komt ook naar Xbox Game Pass voor pc.

Scenario's toegevoegd aan De Sims 4

Geld verdienen en opnieuw verliefd na een breuk.

PlayStation Plus games van november gelekt

Met onder andere Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning.

Advance Wars 1+2: Re-boot Camp release uitgesteld

Nog even wachten op Andy en zijn vrienden.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread