Bekijk: Breath of the Wild is de meest ambitieuze Zelda ooit

Hyrule zal nooit meer hetzelfde zijn.

The Legend of Zelda reeks draait inmiddels alweer 30 jaar mee. De succesformule is nog altijd even populair, dus het is niet heel raar dat Nintendo er tegenop ziet om er wat anders mee te doen. Elke Zelda-game volgt dus hetzelfde vertrouwde pad... tot nu dan. Zelfs in de eerste 5 uur is het al duidelijk dat Breath of the Wild voor Switch en WiiU een totaal andere Zelda game is. Sterker nog, het is de grootste verandering in de serie sinds Zelda 2. Dit zijn elf redenen waarom dit de meest ambitieuze Zelda ooit is.

Meer over de game weten? Lees dan ons uitgebreid overzicht van alle The Legend Zelda: Breath of the Wild info die je moet weten.

Advertentie

Ga naar comments (4)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (4)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread