Alle toekomstige Halo games krijgen splitscreen multiplayer

Splitsvondige zet van de ontwikkelaar.

Ontwikkelaar 343 Industries belooft dat alle toekomstige Halo FPS-games een splitscreen multiplayer modus krijgen. De ontwikkelaar meldde dat op de DICE conferentie die afgelopen week plaatsvond.

Volgens de studio lag de focus bij Halo 5 op 'betere graphics, gameplay en een schaalvergroting van de omgevingen, om zo optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van de Xbox One'. Daarom besliste 343 Industries om geen lokale multiplayermodus voor de game te creëren.

343 beschouwt dit nu als een verkeerde keuze. "We hebben veel geleerd. Het gebrek aan splitscreen multiplayer in Halo 5 was een pijnlijke ervaring, zowel voor ons als voor de fans. Een belangrijke les voor ons is dat elke toekomstige FPS-game een splitscreen modus moet bevatten."

Enkele maanden geleden blikte Kenneth terug op Halo 5, de meest recente game in de serie.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread