Nieuwe studio BioShock-bedenker officieel onthuld

Geestig.

BioShock-Ken Levine heeft zijn nieuwe studio Ghost Story officieel onthuld. Het bedrijf bestaat voornamelijk uit voormalige werknemers van Irrational Games.

1

Irrational heeft in 2014 de deuren gesloten. Sindsdien hebben Levine en zijn team aan een nieuwe game gewerkt. Twee jaar terug liet de ontwikkelaar nog weten dat zijn nieuwe project een 'kleinschalige open wereld-game is.

Op de officiële Ghost Story-site staat nu tevens dat de studio aan een 'sci-fi game met RPG elementen' werkt. Het project bevindt zich volgens de site nog in een vroeg stadium. Ghost Story laat tevens weten dat de studio niet aan een nieuwe BioShock-game werkt.

Uitgever 2K Games heeft nog steeds de rechten van de BioShock-reeks in handen. Het bedrijf bracht vorig jaar nog BioShock: The Collection uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Dit pakket bevat remasters van BioShock, BioShock 2 en Bioshock: Infinite.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread