NetherReam Studios onthult Cyborg als speelbaar personage voor Injustice 2. Dat doet de ontwikkelaar aan de hand van een nieuwe trailer. Cyborg was eerder ook al speelbaar in de eerste Injustice-game.

In een nieuwe trailer schetst NetherRealm Studios hoe Superman na zijn nederlaag in de eerste game opnieuw probeert om een dictatoriaal regime te installeren. Daarnaast toont de trailer ook de eerste beelden van Cyborg als speelbaar personage.

Cyborg is een met robotonderdelen versterkte superheld en lid van de Teen Titans. In de eerste Injustice-game was Cyborg een vechter van het type 'power user'.

Injustice 2 lanceert op 18 mei voor de PlayStation 4 en Xbox One. Eerder deze week verscheen ook al een Injustice 2 Black Canary tutorial.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content