Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Creative Assembly voegt Bretonnia toe aan Total War: Warhammer

Galoppeert vanaf volgende week het slagveld op.

Ontwikkelaar Creative Assembly voegt Bretonnia als volwaardig speelbare factie toe aan Total War: Warhammer. De factie is vanaf 28 februari beschikbaar als gratis DLC.

De Bretonnians zaten eerder al in de game, maar waren enkel speelbaar in custom games. Vanaf volgende week is de factie ook beschikbaar in de campagnemodus, met een volwaardig troepenrooster en drie krijgsheren.

Bretonnia is geïnspireerd op middeleeuws Frankrijk. Het is een feodaal rijk met een kleine ridderklasse aan het hoofd. Deze achtergrond vertaalt Creative Assembly in een factie met grote groepen zwakke infanterie, die vooral de aandacht van je krachtigere ridders afleiden.

Bekijk op YouTube

Tijdens een campagne met Bretonnia beïnvloed je de ridderlijkheid van je rijk. Een al dan niet nobele strategie zet bepaalde evenementen in gang, zoals opstanden van je bevolking.

Onze review van Total War: Warhammer lees je hier nog eens na.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties