Rainbow Six Siege - Velvet Shell teaser hint naar nieuwe Operator

Er wordt altijd wat achtergelaten.

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege ontvangt in de Operation Velvet Shell update een nieuwe operator genaamd Jackal. Ontwikkelaar Ubisoft heeft dat in een teaser vrijgegeven.

Het nieuwe speelbare personage komt oorspronkelijk uit het Special Forces team van Spanje. Hij wordt beschreven als een 'specialist op moeilijke terreinen.' Op de laatste dag van het Six Invitational evenement wordt meer over het personage vrijgegeven.

Jackal is de eerste van de vier onthullingen die in het tweede seizoen plaatsvinden. In de Operation Velvet Shell update wordt naast Jackal ook nog een andere Spaanse operator vrijgegeven. Het is nog niet duidelijk wanneer deze wordt onthuld.

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege is beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Lees hier onze Tom Clancy's Rainbow Six: Siege review nog eens.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nick Jansen

Nick Jansen

Redacteur  |  artcl0ud

Fervent gamer van zoín beetje elk platform; het tijdperk speelt geen rol. Probeert in het slechte het goede te vinden (en er eventueel om te lachen). Houdt van synthesizermuziek, neon, laserstralen, cassettes, VHS en slechte oneliners. Heeft geen haast met het aanschaffen van het allernieuwste op de markt, maar pluist liever het verleden uit; op zoek naar originele en gewaagde titels met vernieuwende ideeŽn.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread