Pillars of Eternity 2: Deadfire aangekondigd

UPDATE: crowdfundingcampagne behaalt doel binnen 24 uur.

UPDATE: De crowdfundingcampagne voor Pillars of Eternity 2: Deadfire heeft binnen 24 uur zijn doel gehaald op Fig. Ontwikkelaar Obsidian heeft laten weten dat de studio alle extra inkomsten gebruikt om meer features toe te voegen.

Oorspronkelijk bericht: Ontwikkelaar Obsidian Entertainment kondigt Pillars of Eternity 2: Deadfire aan. De studio is een crowdfundingcampagne op Fig gestart om de game te financieren.

Pillars of Eternity 2 speelt zich direct na de gebeurtenissen van de eerste game af. In Deadfire is de god Eothas uit de dood opgestaan en heeft hij bezit genomen van het enorme standbeeld in Caed Nua. Het doel van de game is om Eothas op te sporen.

De Watcher uit de eerste Pillars of Eternity game is ook de hoofdpersoon in Pillars of Eternity 2. Personages als Eder, Aloth en Pallegina keren ook terug. Daarnaast belooft Obsidian ook dat er meerdere nieuwe companions in de game zitten.

Obsidian hoopt via crowdfunding 1.100.00 dollar op te halen. Op het moment van schrijven heeft de campagne op Fig al meer dan 900.000 dollar opgehaald. Pillars of Eternity 2 lanceert op de pc, Mac en Linux. De game heeft nog geen releasedatum.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread