Bekijk: De 8 vreemdste Red Dead Redemption missies

Het Weirde Westen

Red Dead Redemption 2 kan ons dan wel heel veel mooie landschappen tonen, maar dit is nog steeds een Rockstar game, dus kunnen we rekenen op enkele ronduit bizarre side-quests.

Red Dead Redemption 2 heeft echter heel wat werk als het de vreemdste missies uit de eerste Red Dead Redemption wil overtreffen. Deze 8 missies tonen waarom het Wilde Westen echt zo wild was.

1. Flowers For A Lady

Toen je een game over cowboys en revolverhelden kocht, dacht je waarschijnlijk niet dat je bloemen moest plukken. Maar dat is buiten Flowers For A Lady gerekend. Hier moet John enkele wilde bloemen plukken voor een oude man, die bloemen wil geven aan zijn vrouw Annabel, die geduldig wacht in een hutje.

De rest van de vreemdste Red Dead Redemption missies zie je in het filmpje. Meer over het vervolg weten? Lees dan ons overzicht van alle Red Dead Redemption 2 informatie.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread