Fire Emblem Echoes onthuld

Remake van een Famicom game.

Tijdens de Fire Emblem Direct presentatie is Fire Emblem Echoes onthuld.

De game is gebaseerd op Fire Emblem Gaiden, die voorheen alleen in Japan op de Famicom uit is gekomen. In de getoonde trailer is te zien hoe twee jeugdvrienden Alm en Celica hun eigen koninkrijken regeren en uiteen worden gedreven.

De game bevat nieuwe 3D graphics en een hervertelling van het verhaal van Fire Emblem Gaiden. Cutscenes in de game zijn geproduceerd door Studio Khara, bekend van onder andere Ponyo en de Neon Genesis Evangelion-films.

De gameplay van Fire Emblem Echoes bevat naast de bekende turn-based gevechten onder andere ook kerkers waar je vrij in rond kunt lopen.

De game komt op 19 mei uit op de Nintendo 3DS. Samen met de release komen er ook amiibo van Alm en Celica uit. Tijdens de presentatie is ook de eerste gameplay van Fire Emblem Warriors getoond.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Uplay+ tijdelijk gratis uit te proberen

Met onder meer Assassin's Creed Odyssey, Watch Dogs 2 en Far Cry 5.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread