Overwatch krijgt in 2017 meerdere updates met nieuwe personages, maps, evenementen en gameplay features. Dat laat director Jeff Kaplan van Blizzard weten.

Momenteel zijn er meerdere concepten voor nieuwe personages, waarvan er één al dusdanig ver is dat er nu concept art wordt gemaakt. Verder zijn er ook een aantal "leuke prototypes" in ontwikkeling.

De nieuwe map Oasis komt "zeer spoedig in 2017". Kaplan laat weten dat er meerdere maps in ontwikkeling zijn. Ook is de verwachting van Blizzard dat er een Spectator Mode en een Custom Game Server Browser toegevoegd worden.

Tot slot laat Kaplan weten dat het 'Communications Wheel' ruimte krijgt voor vier Voice Lines en vier Sprays. Er worden meer features als de 'stay as a group'-knop toegevoegd, in de hoop dat meer mensen de Party chat gaan gebruiken.

Momenteel is het Overwatch kerstmisevenement in volle gang.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Overwatch Competitive Play - Alle details op een rij

De jacht op skill rating kan beginnen.

Overwatch - Watchpoint Gibraltar Map gids

Tips voor aanvallers en verdedigers.

Co-opinie #1

De redactie blikt graag nog even terug.