Bekijk: Shadow Tactics: Blades of the Shogun - Spotlight

Sneaky sneaky.

Spotlight is een videoserie op het Eurogamer Benelux YouTube-kanaal. Twee of meer redacteurs gaan rustig samenzitten en spelen een uitvoerig stukje gameplay uit een interessante nieuwe game. Gezellig wat ouwehoeren over games, dat vindt toch iedereen leuk?

Shadow Tactics: Blades of the Shogun is een tactische RTS in de stijl van de Commandos-games. Bruce leidt Sander door de eerste missie. Veel sluipwerk, Shurikens en Sake verzekerd. En natuurlijk ook de nodige quick saves en loads.

Shadow Tactics: Blades of the Shogun is nu verkrijgbaar voor de pc. Een gratis demo bevat de twee eerste missies van de game. In 2017 komt er een PlayStation 4 en Xbox One-versie uit.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread