Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Night in the Woods opnieuw uitgesteld

UPDATE: nieuwe releasedatum bekend.

UPDATE: Infinite Fall heeft de nieuwe releasedatum van Night in the Woods onthuld. De game lanceert op 21 februari op de pc en de PlayStation 4.

Oorspronkelijk bericht: Ontwikkelaar Infinite Fall laat weten dat Night in the Woods opnieuw is uitgesteld. De game moet nu in de eerste helft van februari voor de pc en de PlayStation 4 uitkomen.

Het is niet de eerste keer dat Night in the Woods is uitgesteld. De studio was eerder van plan om de game in januari te lanceren.

Cover image for YouTube videoNight In The Woods Trailer - NEW DATE: FEBRUARY 21st

"We zijn een klein team en maken een grote game die op meerdere platformen uitkomt. Momenteel wachten we op andere partijen zodat we rond Oud en Nieuw een exacte datum bekend kunnen maken," aldus de ontwikkelaar.

In de tussentijd heeft de studio Longest Night en Lost Constellation uitgebracht. Beide vormen de proloog van Night in the Woods.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Night in The Woods

PS4, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties