Bekijk: Free To Play Tuesday - Atom Fishing II

RIP Rudy.

Free To Play Tuesday is een videoserie op het Eurogamer Benelux YouTube-kanaal. Elke dinsdag nemen twee redacteurs een gratis free to play game onder de loep. Kwaliteit is niet verzekerd. De flauwe moppen echter wel...

Deze week halen Bruce en Bert hun hengels boven en duiken in de post-apocalyptisch vissimulator Atom Fishing II. In het onderstaande filmpje leer je alles over hun nieuwe vriend Rudy, gestolen Borderlands vending machines en vliegvissen met je broekzakken.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread